KLÍČ

KE ZDRAVÉMU VÝVOJI MIMINKA

Věnuj vědomou pozornost svému miminku

Chceš dopřát svému miminku kvalitní vývoj?

 

Ráda bys věděla, jak s miminkem správně manipulovat

s ohledem i na tvé tělo a zdraví?

 

Hodil by se ti kompletní průvodce 1. rokem života tvého děťátka?

PRÁVĚ PRO TEBE JSEM VYTVOŘILA:

CO TĚ V KURZU ČEKÁ?

VÍCE NEŽ 40 VIDEÍ OBSAHU

který neustále přibývá.

Můžete se těšit na aktivní chování, cvičení, kojení, uklidnění, oblékání, koupání, mimihrátky,...

ROZDĚLENÍ DLE VĚKU MIMINKA

v přehledné členské sekci.

U každého vývojového milníku najdete i vyšetření, abyste si ověřila, zda vše probíhá v pořádku.

PODPORA FYZIO-TERAPEUTKY

i ostatních maminek.

Budu vám k dispozici pro dotazy v podpůrné WhatsApp skupince a každý měsíc nás čeká společný Zoom.

+ BONUSY

Záznam semináře

Záznam semináře

Zhruba 2 měsíce před porodem jsem absolvovala s Markét seminář o miminkách. Člověk nevěděl, co ho čeká na semináři, natož za 2 měsíce v porodnici s malým miminkem. V klidu jsme si pověděli o porodu, jaké další užitečné věci vzit do porodnice ( které nenajdete v seznamu napsané danou porodnicí), přirozenost při kojení , uvolnění pánevniho dna pro lepší porod… ale hlavně největším přínosem pro mě byly rady a ukázky správného držení miminka, abychom mu nezatěžoval svaly, které ještě nemá natolik pevné, aby je zapojoval. Myslím, že je i důležité vědět, jak má žena po porodu posilovat na pánevní dno, i to na semináři zaznělo. Určitě doporučuji.
Karolína Handlováúčastnice semináře o miminkách
Pro nastávající rodiče perfektně podané, hlavně žádné stresování ve smyslu, že dítě "musí" tehdy a tehdy dělat to a to, ale důraz na klíčové "milníky", které je třeba si ohlídat (predilekce hlavičky atd.). Super byly také doporučení k pomůckám a novorozeneckému vybavení. Dnešní nabídka je široká a ne vždy je to výhodou - každému vyhovuje něco, ale je třeba vybírat. To co pro mě bylo super - a tam bych klidně seminář rozšířil nebo udělal pokračovací - byla praktická část manipulace s dítětem. Kromě toho, že jsem zjistil, že jsem poměrně dřevák :))))) je to pro rodiče super v tom, že se potom nebojí na dítě sáhnout. Je mi jasné, že na to jsou celé kurzy Kenny a další, ale domnívám se, že stačí pár základních "hmatů a chvatů" do začátku, protože potom se rodič už otrká.
Honza Krulíkúčastník semináře o miminkách

KDO JSEM?

Jmenuji se Markéta Hasoňová.

Vlastním rehabilitaci v Benátkách nad Jizerou REHABE s.r.o., kde se od roku 2018 věnuji podoterapii (péči o nohy). Protože mám sama 3 děti, dochází ke mně převážně dětští klienti. Jejich problémy většinou pramení v určitých nedostatečnostech vzniklých v prvním roce života. 

Preventivně se snažím působit na maminky na cvičeních pro miminka, které vedu od roku 2015. V tomto roce jsem začala kurz Vojtovy reflexní lokomoce u Hany Novákové v Praze,  kurz Rozvíjej se děťátko u paní Kiedroňové a s téměř roční dcerou jsme absolvovaly také kurz Kojeneckých masáží u Jany Hašplové.

Protože sleduji, jak je vývoj během prvního roku života pro naše tělo důležitý, pořádám 2x ročně sérii 3 seminářů: Jak na čerstvé miminko pro budoucí nebo čerstvé rodiče, Dělám to dobře aneb o vývoji kojenců a Zdravé nohy našich batolátek.

V roce 2021 jsem s miminkem své kamarádky začala natáčet videa pro kurz o vývoji kojenců. Osud mi ale dopřál mé třetí těhotenství. To byl ten největší dar a podnět pro vytvoření online kurzů pro těhulky a maminky. 

Momentálně věnuji plnou pozornost kurzu o vývoji kojenců Klíč ke zdravému vývoji miminka. V tomto kurzu najdeš nejen informace od fyzioterapeutky ale i přístup milující maminky, která spolu se svým miminkem natáčela videa už od porodnice. Budeš tedy přesně vědět, co s tvým miminkem dělat týden po týdnu až do oslavy 1. roka jeho života.

Péči o všechna svá miminka jsem zvládla s lehkostí a aktivně, můžeš to tak mít i ty.

CENA KURZU: